Avea, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ı Satışa Sundu

Avea iPhone 6

Türkiye’de merakla beklenen yeni iPhone’lar için Avea yine cazip fırsatlar sunuyor. iPhone 6, 36 ay taahhüt ile tarifeye ek 39 TL’den; iPhone 6 Plus ise tarifeye ek 49 TL’den başlayan taksitlerle Avea müşterilerine sunulacak.

Avea; iPhone 6 ve iPhone 6 Plus müşterilerinin, çift taşıyıcılı internet teknolojisi Mobil Plus üzerinden internete 2 kat hızlı bağlanabilmelerini sağlayacak. iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, 4,7 inç ve 5,5 inç Retina HD ekranları, son derece ince ve şık tasarımı içinde sunulan yepyeni teknolojileriyle iPhone tarihinin en büyük yeniliği olarak adlandırılıyor. Yeni iPhone’lar daha büyük bir ekran tasarımı sunarken, ekranın şekillendirilmiş camına sorunsuzca uyum sağlayan anodize alüminyumdan oluşan hassas tek parça muhafazası ise telefonun konforlu ve kolayca kullanılmasını sağlıyor.

Avea_iPhone 6

Her iki model de tüm yönleriyle üstün özelliklere sahip: Son derece hızlı performans ve güç verimliliği için ikinci nesil 64 bit masaüstü sınıfı mimari ve Apple’ın tasarladığı A8 çip; gelişmiş iSight ve FaceTime HD kamera; son derece hızlı kablosuz teknolojileri; parmağın bir dokunuşuyla basit ve güvenli şekilde ödeme gerçekleştirmek için Apple Pay. iPhone 6 ve iPhone 6 Plus; yeni Mesaj ve Fotoğraf özellikleri, QuickType klavye, yeni Sağlık uygulaması, Aile ile Paylaşım ve iCloud Drive gibi yeni özelliklerle daha basit, daha hızlı ve daha sezgisel bir kullanıcı deneyimi sağlayan dünyanın en gelişmiş mobil işletim sisteminin son sürümü olan iOS 8’i kullanıyor.

Özgürce Müzik Dinlemenin Keyfini Yaşayın