n11.com İlk Sanal Mağazasını Kitap Fuarında Açtı

fotograf+3

n11.com, 8-16 Kasım tarihleri arasında düzenlenen 33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda e-ticaret platformu olarak yer alan marka, bünyesinde bulunan Kitap Kategorisi’nin geniş ürün yelpazesini ziyaretçilerle buluşturarak farklı bir fuar deneyimi sundu.

fotograf+1

TÜYAP ve Türkiye Yayıncılar Birliği ortaklığıyla düzenlenen ve kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği 33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda ilk defa sanal mağaza açıldı. Tek e-ticaret platformu olarak fuarda yer alan n11.com, bünyesinde bulunan kitap kategorisini ziyaretçilere sundu. n11.com, mobil uygulamasında yer alan Çek-Ara özelliği sayesinde istenilen kitabın fotoğrafının çekilerek platform üzerinde bulunmasına ve satın alınmasına imkan tanıyan teknolojik altyapısı sayesinde geleneksel ve online perakendeyi birleştiriyor.

fotograf+3

n11.com, kitap alımına teşvik etmek amacı ile fuar süresince ziyaretçilere özel kampanyalar da düzenledi. n11.com, mobil uygulamasını indirenlere veya n11.com’a üye kaydı yapanlara kitap kategorisinde geçerli olmak üzere 11TL kupon hediye etti. Aynı zamanda, Babil.Com’un ürünü olan Calibro e-kitap okuyucunun fuardaki tek satış noktası olan n11.com, Calibro E-Kitap okuyucu alanlara 200TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olmak üzere 50TL indirim kuponu hediye etti.

Kingston Kapasiteyi İkiye Katladı