Toyota yeni zamlı fiyatlarını açıkladı: Bu ne hız

toyota corolla 7

Toyota yeni zamlı fiyatlarını internet sitesi üzerinden paylaştı. Yeni zamlı fiyatlara bakılırsa otomobil almak isteyenleri zorlu günler bekliyor. Hadi gelin merak edilen detaylara birlikte göz atalım.

Dünyanın en büyük otomotiv üreticileri arasında yer alan Toyota yeni zamlı fiyatlarını paylaştı. Bu fiyatlara bakıldığında ciddi bir yükseliş olduğu görülüyor. Yeni modellerde fiyatların artışı çok daha yüksek bir seviyeye ulaştı. Yeni Toyota Corolla, Yaris, Hilux ve Proace modellerinin tamamına zam geldi.

Şirket Corolla, Yaris, Camry ve RAV4 ürünlerinin tamamında yüzde 15 seviyesinde zam yaptı. Bu modellerde hibrit motor seçeneği yer alıyor. Önceki aylarda fiyatı 220 bin TL olan yeni Toyota Corolla 1.5 Vision şu anda 254 bin 300 TL seviyesine kadar yükseldi. Böylece gelen zam 34 bin TL oldu.

Toyota yeni zamlı fiyatlarını paylaştı

Otomotiv devi, Corolla modelinde 1.5 litre ve 1.2 litre motor seçenekleri sunuyor. Yani motor ile ilgili herhangi bir değişiklik yok. Sadece fiyatlarda yükseliş var. Toyota Yaris 1.0 litre ve 1.5 litre motor sunuyor. Bu aracın fiyatlarına bakıldığında ise 222 bin 600 TL istendiği görülüyor.

Toyota yeni zamlı fiyatlarını

Toyota tarafından belirlenen bu rakamlar öncekiler ile kıyaslandığında bir hayli yüksek. Mesela yeni Toyota Corolla Hatchback 1.2 Turbo Dream Multidrive S modeli 389 bin 500 TL oldu.

  • Corolla Hybrid Dream e-CVT 520.100 TL
  • RAV4 Hybrid 4×4 Flame e-CVT 1.120.100 TL
  • Corolla 1.5 Vision Multidrive S 265.100 TL
  • Yaris 1.5 Dream Multidrive S 328.800 TL

Elon Musk Tesla hisseleri satışında iyice çıldırdı: Deli gibi yaptın kendini

Fiyatlar şimdilik bu şekilde belirlendi. Toyota resmi sitesine bu bağlantıdan ulaşarak diğer tüm araçların fiyatlarına bakabilirsiniz.