Netflix Türkiye zam yaptı!

Netflix Türkiye

Netflix Türkiye abonelik fiyatlarını arttırdı. Amerika’da başlayan zam dalgası maalesef ki ülkemizi de vurdu. Peki, Netflix Türkiye abonelik paketlerine ne kadar zam yaptı? İşte yeni Netflix fiyatları.

Netflix geçtiğimiz aylarda Amerika’daki abonelik fiyatlarını arttırmıştı. Amerika’daki fiyat artışının Türkiye’de olmayacağı düşünülüyordu. Ancak Netflix Türkiye bugün sessiz sedasız abonelik fiyatlarını arttırdı.

Netflix Türkiye fiyatlara zam yaptı!

Netflix ekibi temel pakette fazla bir zam yapmazken, 1080P ve 4K paketlerine ortalama 7 TL’lik bir zam yapma kararı aldı.

Netflix temel paket 15,99 TL‘den 16,99 TL‘ye, Standart paket 27,99 TL‘den 32,99 TL‘ye ve 4K Premium paket ise 39,99 TL‘den 49,99 TL‘ye çıktı.

Netflix’e göre Türkiye’nin en iyi internet servis sağlayıcıları

Film ve dizi izlemenin bile fiyatlardan dolayı lükse dönüştüğü bugünlerde, Netflix’in bu zam kararı sonrası çok tepki alacağını düşünüyoruz. Özellikle Standart paket sahipleri muhtemelen temel pakete geçiş yapacaktır.

Netflix Türkiye

Netflix cephesinden henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmediğini ve bu zamlı fiyatların da “Yayın Planını Değiştir” ekranında henüz yansımadığını belirtelim. Umarız bir hata olmuştur ve bu zamlı fiyatlar kullanıcıya yansımaz.

Güncelleme: Netflix ekibi bu fiyatların bazı kullanıcılar üzerinde daha iyi hizmet vermek adına (?) test edildiğini açıkladı. Yani zamlar henüz resmileşmedi diyebiliriz.