Titans yeni sezon ne zaman yayınlanacak? İşte yanıtı!

titans

İlk 3 sezonu ile nefesleri kesen Titans dizisinin 4. sezon çekimleri sona erdi. Şimdi geriye dizinin yeni sezonunun yayınlanması kaldı. Peki Titans’ın yeni sezonu ne zaman ekranlara gelecek? İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Titans yeni sezon ne zaman yayınlanacak? İşte yanıtı! İlk iki sezonu Netflix‘te yayınlanan Titans gerçekten büyük bir başarı elde etmişti. Yayınlandığı dönemde hemen hemen bütün ülkelerde Netflix Top 10’da 1 numaraya yerleşen yapım şimdi 4. sezonu ile ekranlara geri dönüyor.

titans

Bilindiği üzere dizinin ilk sezonu 2018’de yayınlanmıştı. Devam sezonunda ise diziye Superboy da katılmıştı. Netflix Titans’ın ikinci sezonunu 2019’da seyircilerin beğenisine sunmuş ve dizinin devamının geleceğini de net bir dille ifade etmişti.

Lakin evdeki hesap çarşıya uymadı. DC tarafında yaşanan sıkıntılardan ötürü Titans’ın yayın hakları HBO Max’a geçti. Yani dizinin 3. sezonu HBO Max üzerinden yayınlanmış ardından Netflix’e gelmişti.

Spotify özel 'Batman Unburied' podcast'i 3 Mayıs'ta başlıyor

Titans yeni sezon ne zaman yayınlanacak? İşte yanıtı!

Kısa bir süre önce dizinin yeni sezonu hakkında bazı açıklamalar gelmişti. Bu açıklamalara göre 4. sezonda Penguen, Harley Quinn ve Green Arrow gibi Batman evrenindeki karakterler de diziye katılacak.

yeni batman filmi

Dizinin ilk 3 sezonunu izleyenlerin de bileceği üzere Titans genel olarak Rachel karakterinin hayat hikayesi üzerinden ilerliyordu. Fakat sonradan işin içerisine Superboy girdi. Muhtemelen 4. sezon da Superboy’un gruba dahil olması üzerine şekillendirilecektir.

Dizinin ne zaman yayınlanacağı soruları da sonunda cevap buldu. Titans dizisi 4. sezon yayın tarihi için 2023’in sonbaharı işaret ediliyor. Yani dizinin yeni bölümleri Eylül ayından sonra yayınlanacak.

OPPO Enco Air2  : Fiyatının Ötesinde Performans