Titanfall: Frontier’s Edge’den İlk Görüntüler

Titanfall Frontiers Edgeden İlk Görüntüler

Titanfall için yayınlanacak ikinci DLC paketi olan Titanfall: Frontier’s Edge’den yayınlanan ilk görüntülerde Dige Site haritası gözler önüne serildi.

Oyun dünyasının en başarılı FPS oyunları arasında yer alan Call of Duty serisi üzerinde çalışan ekip tarafından kurulan Respawn Entertainment stüdyosu, ilk oyunu olan Titanfall‘u bu yılın başında piyasaya sürdü ve kullanıcılardan büyük ilgi gördü. Oyunseverlere sunduğu eşsiz online FPS deneyimi sayesinde çıkan Titanfall, kısa sürede bu yılın en başarılı oyunları arasındaki yerini aldı.

Titanfall Frontier's Edge (1)

Kullanıcılardan büyük ilgi gören Titanfall‘u zirvede tutmaya kararlı görünen yayımcı firma Electronics Arts, oyun için hazırladığı yeni ek paket olan Frontier’s Edge’i geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurmuştu. Kullanıcılara üç yeni harita ve yeni içerikler sunacak olan Titanfall: Frontier’s Edge‘den ilk görüntüler de bugün Electronic Arts tarafından yayınlandı. Ek pakette yer verilecek yeni haritalar arasında yer alan Dig Site haritasını ön plana çıkaran bu görüntülerde, yeni haritanın devasa yapısı gözler önüne seriliyor.

Xbox One Tokyo Game Show’a Katılacak