Titanfall Büyüyor

titanfall

Dev robotların savaşına, yeni haritalar ve özellikler ekleniyor. Yılın en tartışmalı oyunlarından biri olan Titanfall’a yeni DLC paketi geliyor.

Dev robotlarla düşmana karşı savaş verilen Titanfall, bazı oyuncular tarafından klasik olarak görülürken, karşıt görüşlüler tarafından yerden yere vurulmuştu. Respawn Entertainment imzalı oyunda, senaryo modu bulunmadığı için oyuncular Titanfall’u çok eleştirmişti. Titanfall sadece internet üzerinden başka oyunculara karşı oynanan bir oyun.

Bilim kurgu türündeki Titanfall, Expedition adlı ek paketiyle daha da büyüyecek. Haziran ayında çıkacak ek paket, yeri haritalar ve özellikler getiriyor. Tanıtım fragmanına göre, oyuna gizlenmenin ve avcılık yeteneklerinin önemli olduğu orman haritası eklenecek. Expedition, oyuncuların yeteneklerini geliştirmesini sağlayacak bir simülasyon bölümü de sunuyor. Orman dışında daha açıklanmayan 3 yeni harita da Expedition ile birlikte oyuna eklenecek. Titanfall Expedition, ilk önce PC ve Xbox One için piyasaya sürülecek. Yaklaşık bir ay sonra da Xbox 360 kullanıcıları da bu DLC paketine ulaşabilecek.

Google Arama Sonuçlarını Siliyor!