Nokia McLaren Microsoft Tarafından İptal Edildi

Nokia McLaren Projesi İptal Edildi

Microsoft’un bu yıl içerisinde piyasaya süreceği söylenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu Nokia McLaren’in firma tarafından iptal edildiği ortaya çıktı.

Nokia‘nın telefon bölümünü geçtiğimiz aylarda devralan Microsoft‘un bu yıl içerisinde piyasaya süreceği akıllı telefonların başında Nokia McLaren kod adlı Windows Phone telefonun yer aldığı bir süredir konuşuluyordu. Microsoft’un bu yıl piyasaya sürmesi beklenen amiral gemisi akıllı telefonu Nokia McLaren hakkında bugüne kadar birçok detay interenete sızdırılmış olsa da, telefon piyasaya sürülmeyecek gibi görünüyor.

Nokia_McLarren

Kullanıcılara sunacağı söylenen 3D kullanıcı arayüzüyle adından göz ettirmeye başaran Nokia McLaren‘in Microsoft’un yeni amiral gemisi ürünü olması bekleniyordu. Ancak dün Microsoft cephesinden gelen haberlerin ardından, McLaren projesinin de iptal edildiği ortaya çıktı. Nokia McLaren‘i iptal etme kararının dün açıklanan işten çıkarmalarla alakalı olup olmadığı henüz bilinmiyor. Öte yandan McLaren’le birlikte akıllı telefon alanına taşınması beklenen 3D Touch projesinin hala hayatta olduğu ve farklı bir telefonla kullanıcılara sunulabileceği belirtiliyor.

Samsung Galaxy S5 Alpha Hakkında Yeni Detaylar