Titanfall Cephesinden Yeni Gelişmeler

Titanfall 2de Tek Kişilik Mücadele Yer Alabilir

Titanfall’u başarısı ve geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Respawn Entertainment, God of War 3 yönetmeni tarafından hazırlanan yeni oyununa da değindi.

Oyun dünyasının en başarılı serileri arasında yer alan Call of Duty serisinin yapımından sorumlu olan ekip tarafından kurulan Respawn Entertainment stüdyosu, ilk oyunu olan Titanfall’u bu yılın başında piyasaya sürdü ve Call of Duty oyunlarını bile kıskandıracak bir başarıya imza attı. Tartışmasız 2014’ün en başarılı oyunları arasında yer alan Titanfall sayesinde kendisini kanıtlayan Respawn Entertainment, önümüzdeki yıllarda da adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor.

Titanfall_DG

Titanfall‘un yakaladığı bu başarı hakkında açıklamalarda bulunan Respawn Entertainment yöneticisi Vince Zampella, oyunun bugüne kadar PC, Xbox One ve Xbox 360 platformlarının toplamında 8 milyona yakın kopya satmayı başardığını duyurdu. Serinin geleceği hakkında da açıklamalarda bulunan Zampella devam oyunu üzerinde çalışmaların sürdüğünü belirtirken, stüdyo tarafından ikinci bir oyunu da müjdeledi.

Stüdyonun şu aralar iki gruba ayrıldığını belirten Zampella, Titanfall 2 üzerinden çalışmayan ekibin firmaya geçtiğimiz günlerde katılan God of War 3 yönetmeni Stig Asmussen’ün öncülüğünde yepyeni bir oyun üzerinde çalıştığını açıkladı. Henüz detayları bilinmeyen yeni Respawn Entertainment projesi oyunseverleri heyecanlandırmış olsa da, Zampella’nın açıklamalarına bakılacak olursa oyunun gün yüzüne çıkması için uzunca bir süre beklenmesi gerekecek.

Lords of the Fallen Android ve iOS’a Taşınıyor