HTC Hima Ace ve Ultra Gün Yüzüne Çıktı

HTC ‘nin yeni Amiral gemisi M9’dan Yeni Detaylar Var

HTC Corporation’ın merakla beklenen yeni telefonu HTC Hima’nın yanı sıra daha düşük maliyetli HTC Hima Ace ve Ultra’yı da piyasaya süreceği belirtiliyor.

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü HTC One M8‘le oldukça başarılı bir satış grafiği yakalayan Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation‘ın bir süredir üzerinde çalıştığı bilinen yeni amiral gemisi akıllı telefonu için meraklı bekleyiş sürerken, telefonla ilgili yeni detaylar da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. İlk başlarda HTC One M9 adıyla anılıyor olsa da geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bilgiler sayesinde HTC Hima adını taşıyacağı anlaşılan telefonla ilgili internete sızdırılan yeni bilgiler HTC Hima‘ya iki farklı versiyonun eşlik edeceğini gösterdi.

HTC'nin Yeni Bombasi!

Teknoloji dünyasıyla ilgili sızıntılarıyla tanınan upleaks hesabı tarafından internete sızdırılan yeni bilgilere göre HTC Corporation’ın yeni amiral gemisi akıllı telefonuna HTC Hima Ace ve Hima Ultra da eşlik edecek. Önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek diğer üst düzey akıllı telefonlarda olduğu gibi Qualcomm’un 64 bitlik yeni yonga seti Snapdragon 810’u kullanacak olan HTC Hima’nın aksine MediaTek’in işlemcilerini kullanacak olan bu iki modelin çok daha düşük maliyetli olacağı söyleniyor.

Öte yandan upleaks hesabı tarafından ortaya atılan bir diğer iddia da HTC Corporation’ın One M8’de uyguladığı stratejiyi yeni amiral gemisinde de tekrarlayarak telefonun hem Android hem de Windows Phone sürümünü piyasaya süreceği yönünde oldu.

Microsoft Sanal Gerçeklik Alanına Yöneliyor