Titanfall 2 Xbox One’a Özel Olmayabilir

Titanfall 2de Tek Kişilik Mücadele Yer Alabilir

Titanfall 2 hakkında konuşan Respawn Entertainment, Microsoft’la anlaşmalarının sadece ilk oyunu kapsadığı belirterek PlayStation kullanıcılarını sevindirdi.

Oyun dünyasının en başarılı serileri arasında yer alan Call of Duty serisinin yapımından sorumlu olan ekip tarafından kurulan Respawn Entertainment stüdyosunun ilk oyunu Titanfall bu yılın başında oyunseverlerle buluştu ve gördüğü yoğun ilgi sayesinde 2014 yılının en başarılı oyunları arasında yer almayı başardı. Titanfall‘un bu başarısının ardından zaman kaybetmeden devam oyunu üzerinde çalışmalara başlayan Respawn Entertainment, bugün yayınladığı açıklamayla PlayStation sahiplerini umutlandırdı.

Titanfall_DG

Online FPS serisine yeni bir soluk getiren Titanfall serisinin ilk oyunu, Respawn Entertainment ve Microsoft arasında imzalanan anlaşma gereği sadece Xbox 360, Xbox One ve PC kullanıcılarının beğenisine sunulmuş olsa da, Titanfall 2‘de bu durumun değişebileceği ve PlayStation kullanıcılarının da yeni oyuna kavuşabilecekleri belirtiliyor. Geçtiğimiz günlerde GameInformer’a verdiği röportaj sırasında konu hakkında açıklamalarda bulunan Respawn Entertainment CEO’su Vince Zampella, Microsoft’la imzaladıkları anlaşmanın sadece ilk oyunu kapsadığını ve gelecek oyunların Xbox’a özel olmayabileceğini söyledi.

Öte yandan son dönemde hızla yükselen ücretsiz oyunlara da değinen Zampella, ileride bu alana yönelebileceklerini fakat iddia edilenin aksine Titanfall 2‘nin bu tür bir oyun olmayacağını açıkladı.

Microsoft Kan Kaybetmeye Devam Ediyor