Tinder uygulamasının yükselişi herkesi şaşırttı: Eşleşmeden duramayanlar

Tinder uygulamasının yükseliş

Tinder uygulamasının yükselişi herkesi şaşırttı. Tinder’ın ilk yıllarda bu kadar büyüyeceğine kimse inanmadı. Hatta uygulamanın yaratıcısı bile.

Tinder uygulamasının yükselişi her geçen yıl devam ediyor. Ancak birkaç yıl öncesinden baktığımızda belki de ümitsiz bir uygulama olduğunu görüyoruz. Tinder’ın kurucu ortaklarından biri ve mucit Jonathan Badeen, “Sonunda Tinder olacak şeyi yaklaşık 6 ila 8 hafta içinde bir araya getirdik ve piyasaya sürdük” dedi.

Kurucuları bile uygulamanın bu kadar kısa sürede başarıya ulaşacağına inanmamışlardı. Ancak Tinder onlara bunun doğru olmadığını gösterdi.

Tinder uygulamasının yükselişi herkesi hayrete düşürdü

Kaydırma eğlenceli ve zorlayıcıydı, kullanıcıları saatlerce uygulamada tutuyordu. Dinesh Moorjani’ye göre, beyninizde size zevk duygusu veren bir kimyasal olan dopamini serbest bırakır ve bu, Dinesh Moorjani’ye göre kullanıcıları platforma bağımlı hale getirir.

Tinder uygulamasının yükselişi

Kurucu ortaklar, uygulamayı günde 30 veya 40 kez kullanan bazı kullanıcıların olduğunu söylüyor. Bir uygulama için inanılmaz başarı. Pandemi 3 yıl önce başladığında, insanlar bir partner bulma istekleri nedeniyle bu tür uygulamalara ihtiyaç duydular.

Tinder, kullanıcılarla aynı hedeflere sahip mi?

Böyle bir şirketin hedeflerinin, kullanıcının romantik istekleriyle uyumlu olup olmadığını incelememiz gerekiyor. Çünkü Tinder’ın yıldan yıla büyümesi gerekiyor. Aksi takdirde 2023 yılında yaşanan ekonomik kriz nedeniyle Tinder için her durum zor olacaktır.

Tinder uygulamasının yükselişi pek beklenmiyordu. Ortaya çıkan bir rapora göre Tinder, mutlu olsun ya da olmasın 2 milyar eşleşme yaptı ve Tinder’ın iş modeli başarılı olsa da – sürekli olarak en çok hasılat yapan uygulamalardan biri – kullanıcıları etkilemiyor gibi görünüyor. Yani mutsuz ilişkiler artarken Tinder kazanıyor.

Tecno Watch 1 akıllı saat: Ekonomik fiyatlı bir çözüm