Tinder yeni patent ile büyük şaşkınlık yaratacak!

Tinder kullanan muhabir IŞİD

Bugün ortaya çıkan Tinder yeni patent ile birlikte birçok değişikliğin yaşanacağı düşünülüyor. Hadi gelin alınan bu patente ve beklenen değişikliklere birlikte göz atalım.

Hiç beklenmeyen Tinder yeni patent firmanın amacı dışında çalışma yürüttüğünü düşündürmeye başladı. Dünyanın en büyük çöpçatanlık platformları içerisinde yer alan bu uygulama, bir süredir sessizliğini koruyordu. Özellikle pandemi süreci nedeniyle kullanım oranı artış gösteren Tinder, ilginç alanlara yönelmeye başladı.

Bu uygulamada normal şartlarda insanların birbirini beğenerek eşleşmesi amaçlanır. Eğer iki taraf birbirini sağa kaydırırsa bu eşleştikleri anlamına gelir. Ancak platform ilginç bazı denemelerde bulunuyor.

Tinder koruyucu kılıf ve kıyafet üretecek

Tinder platformunun çatı şirketi olan Match Group tarafından yapılan bir başvuruda, ilginç detaylar ortaya çıktı. Buna göre akıllı telefonlar için koruyucu kılıflar Tinder tarafından üretilecek. Ya da cep telefonu ile tabletler için çeşitli ışıklı ürünler kullanılacak.

Tinder yeni patent
Bu patent biraz kafa karışıklığı yaratmış olabilir. Ancak tişört, şort, ayakkabı ve şapka gibi ürünlerin de üretilecek olması akıllara ilginç bir detay getirdi. Muhtemelen eşleşen kişiler için bu ürünlerin gönderilmesi sağlanabilecek. Diyelim ki platformda herhangi bir kişiyle eşleştiniz. Eğer bu eşleşme sonucunda karşı taraf ile görüşmek isterseniz birbirinize şirket tarafından üretilen ürünleri gönderebileceksiniz.

Tinder 2020 raporları açıklandı: Bakın kullanıcılar bu yıl neler yaptı

Bugüne kadar hiçbir çöpçatanlık sitesi böyle bir işe kalkışmadı. Tinder uygulamasının bunun gibi bir iş başlatması muhtemelen çok ilginç olacaktır. Peki sizce Tinder ne tür değişiklikler yapmalı? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.