Tinder profilleri paylaşma özelliğini duyurdu!

tinder mobil uygulama

Popüler eşleştirme uygulaması Tinder profilleri paylaşmaya imkan tanıyan yeni özelliğini duyurdu. Artık Tinder profilleri paylaşılabilecek.

Android ve iOS platformunun popüler uygulamaları arasında sayılabilecek olan Tinder, dikkat çekici bir özellik duyurdu. Bundan böyle dikkat çeken profilleri paylaşmak mümkün olacak.

Tinder profilleri paylaşma özelliği!

Tinder isimli uygulama, sizin belirttiğiniz kriter ve bölgeye göre en uygun profilleri karşınıza çıkarıyor. Sağa ve sola kaydırarak profiller arasında geçiş yapmak mümkün oluyor. Ancak dikkatinizi çeken profilleri kaydetmenin bir yolu şimdiye kadar yoktu. Bu durum artık değişiyor.

Tinder’ın resmi blog sayfasında paylaşılan gelişmeye göre bundan böyle dikkatinizi çeken Tinder profillerini paylaşma yolu ile başkalarına da göstermek mümkün olacak. Paylaşmak istediğiniz profil için Tinder uygulaması bir URL oluşturacak. Bu URL, 72 saat boyunca aktif olacak ancak daha sonra kendini silecek. 72 saat içerisinde linke 5’ten fazla tıklama olursa da link yine kendini silecek.

Paylaşma özelliği Gizlilik Ayarları içerisinde kapatılıp açılabiliyor. Yani istemediğiniz sürece kimse sizin profilinizi bir başkasıyla paylaşamıyor. Uygulama, bu yenilik ile daha sosyal bir platform olmayı hedefliyor. Tinder profilleri için yapılan bu değişiklik şimdiden test edilmeye başlandı ancak iOS ve Android platformlarında tam olarak ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil.

Tinder profil paylaşma

Tesla, Model 3’e Geri Sayım!