TikTok, yeni düzenleme özelliklerini duyurdu!

TikTok, yeni düzenleme özelliklerini duyurdu!

TikTok için yoğun bir gün. Şirket yalnızca öneri algoritmasında yapılacak değişiklikleri duyurmakla kalmadı, videolarınızın görünümünü (ve belki de sesini) iyileştirmesi gereken bir dizi düzenleme özelliğini kullanıma sunuyor. İşte detaylar.

Belki de en önemli TikTok güncellemesi, belirli ülkelerde 1080p yükleme desteğidir. Yayınlama sayfasının “Diğer seçenekler” bölümünden Yükle HD ayarını açarak videoları bu çözünürlükte paylaşabileceksiniz. Uygulama, bir videonun genel görünümünü iyileştirmenin kolay bir yolunu sunuyor. Yeni Görsel Geliştirme düğmesi ile TikTok, tek bir dokunuşla pozlama, düşük ışık ve renk düzeltme özelliklerini iyileştireceğini söylüyor. Bir video kaydettikten veya yükledikten sonra, sağ paneldeki Geliştir düğmesine dokunabilirsiniz. Değişiklikleri beğenmediyseniz, düğmeye tekrar dokunmak onları geri alacaktır.

TikTok, yeni düzenleme özelliklerini duyurdu!

Başka yerlerde, Yeşil Ekran efekti artık Giphy entegrasyonuna sahip, böylece bir videonun arka planı olarak o platformun kitaplığından bir GIF kullanabilirsiniz. Daha fazla müzikal ve hayvan ses efektleri de var. TikTok, sesinizi veya diğer sesleri bir kedinin miyavlamasına, flütüne veya başka enstrümanlara dönüştürebilir. Düzenleme sayfasındaki Ses Efekti düğmesine dokunarak bunları deneyebilirsiniz. Bir çok platform gibi TikTok da bir sürü yenilik yapmaya devam ediyor. Sosyal medya platformları arasındaki rekabet gün geçtikçe artıyor diyebiliriz. Yeni yıla girdiğimiz bu dönemde platformlar daha çok içerik özelliği sunmaya devam edecektir. Trendleri belirleyen TikTok’un da bundan geri kalması beklenemez.

Rusya kripto paraları yasaklamaya hazırlanıyor: Büyük tehlike kapıda.