iPhone 13 Pro çığır açtı! Kurşun geçirmez versiyon üretildi

iPhone 13 Pro çığır açtı! Kurşun geçirmez versiyon üretildi

Caviar, iPhone 13 Pro serisinin yeni özelleştirilmiş modellerini piyasaya sürdü. Şirket, gereksiz özellikleri ve tasarımları olan bir dizi pahalı iPhone piyasaya sürse de, en sonuncusu gerçek hayatta canınızı kurtarabilir. İşte detaylar.

Rusya merkezli lüks eşya üreticisi, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max modelleri için yeni Stealth 2.0 serisini tanıttı. Hatırlatmak gerekirse orijinal Stealth özel sürümü gizlilik bilincine sahip kullanıcılar içindi, ancak en son nesliyle Caviar, potansiyel olarak hayat kurtarabilecek ekstra bir özellik ekledi. Stealth 2.0, silah atışlarına dayanacak kadar güçlü olduğu iddia edilen BR2 Sınıf 2 kurşun geçirmez zırhla geliyor. Doğru okudunuz, yeni özel iPhone 13 Pro ve Pro Max mermileri durdurabilir.

iPhone 13 Pro çığır açtı! Kurşun geçirmez versiyon üretildi

Bu etkileyici başarıya ulaşmak için marka, saldırı helikopterleri ve zırhlı araçlar konusunda uzmanlaşmış bir firma olan NPOTCIT ile ortaklık kurdu. NPOTCIT, özel iPhone 13 Pro‘nun kurşun geçirmez gövdesinin arkasında. Ayrıca, Stealth 2.0, ön ve arka kameraları iPhone’dan kaldırdı bu da Face ID’yi de devre dışı bırakıyor. Başka bir deyişle, özel iPhone 13Pro herhangi bir biyometrik güvenlik içermiyor. Kameranın potansiyel olarak birinin hayatını kurtarmak için değişip değişmediği hala tartışmaya açık. Caviar’a göre kameraların kaldırılması aynı zamanda kameraların yasak olduğu alanlarda cihazı alabilmenizi sağlıyor. Ek olarak, iPhone 13Pro Stealth 2.0’a ateş eden bir kişinin YouTube videosu da paylaşıldı. Cihaz mermiyi aldıktan sonra kullanılamaz hale gelirken, mermiyi durdurmayı da başararak kullanıcıların sadece bir bere ile kurtulmasını sağladı. Marka, bu modelden de sadece 99 adet üretmeyi planlıyor ve en uygun fiyatlı çeşidi 6.370 ABD Dolarından başlayıp 7.980 ABD Dolarına kadar çıkıyor.

Rusya kripto paraları yasaklamaya hazırlanıyor: Büyük tehlike kapıda