TikTok bir izleme geçmişi özelliği test ediyor

TikTok bir izleme geçmişi özelliği test ediyor

TikTok, geçmişte izlediğiniz videoları yeniden keşfetmenizi yakında kolaylaştırabilir. İşte konuyla ilgili tüm detaylar.

Sosyal medya şirketlerinin perde arkasında üzerinde çalıştığı yeni özellikleri ortaya çıkarmakla tanınan bir Twitter kullanıcısı olan Hammod Oh TikTok ile ilgili bir duyuru yaptı. Duyuruya göre, TikTok, insanların For You beslemelerinde görünen videoların bir listesini görmelerini sağlayacak bir izleme geçmişi aracını test ediyor. Araç, aceleyle veya kazara beğenmemiş olabileceğiniz klipleri yeniden keşfetmenize etkili bir şekilde izin verecek.

TikTok izleme geçmişinize hali hazırda göz atmanın mevcut yolları var, ancak bunların kullanımı veya erişilebilirliği tam olarak kolay değil. Bu yöntemlerden biri Keşfet sayfasına gitmek, aramaya dokunmak, bir yıldız işareti girmek ve ardından arama filtreleri sekmesindeki “videoları izle” seçeneğini açmaktan geçiyor. Bu karışık yönteme kıyasla izleme geçmişi özelliğine uygulamanın ayarlar menüsünden daha kolay erişilebilir.

TikTok bir izleme geçmişi özelliği test ediyor

Şu anda kaç kişinin teste erişimi olduğu ve TikTok’un özelliği daha geniş kullanıcı tabanına sunmayı planlayıp planlamadığı belli değil. Şirket, özellik hakkında ayrıntı vermeyi reddetti. Şirket sözcüsü, “Her zaman topluluğumuza değer katmanın ve TikTok deneyimini zenginleştirmenin yeni yollarını düşünüyoruz” dedi. TikTok’un piyasaya sürülmesiyle sosyal medya şirketleri arasında ciddi bir rekabet başladı. YouTube’dan  tutun Instagram dahil her platform TikTok’un formatına benzer özellikler sundu. Bunun karşısında TikTok’un da kendi platformunu korumaya çalıştığı planları var.

Dijitalleşme dünyanın ağırlığını artırıyor: İlginç araştırma sonuçları