TikTok reklamsız bir abonelik planı getiriyor

TikTok en hızlı büyüyen sosyal platform seçildi!

TikTok kullanıcıları için durmadan gelişmeye devam ediyor. Şirket şimdi yeni reklamsız planını duyurdu. İşte tüm detaylar.

TikTok, reklamsız bir abonelik modeliyle oynayarak uygulamayı daha karlı hale getirmenin yeni yollarını arıyor. Bu sosyal medya platformları için yeni bir durum değil. Snapchat’in Snapchat+’ı ve X’in Premium seçeneklerini de tanıttığını görmüştük, sırada şimdi kısa video formatı ile popüler olan platform var. Platformun abonelik planlarına dair ipuçları ilk olarak Android Authority tarafından fark edildi. Rapora göre uygulamanın en son sürümü, kısa biçimli video uygulamasının kullanıcıları için reklamsız bir aylık abonelik planını test ettiğini gösteren yeni kod dizeleriyle yüklü olarak geldi. Android Authority, kullanıcılara iki farklı plan seçeneği sunan bir ekranı daha ortaya çıkardı. Ücretsiz kalacak ve etkinliğinize göre kişiselleştirilmiş reklamlar içerecek standart seçenek var. Ayrıca ayda 4,99 dolara mal olacak “Reklamsız” seçenek de mevcut.

TikTok reklamsız bir abonelik planı getiriyor

Şu an itibariyle şirketten resmi bir açıklama gelmedi.  Dolayısıyla, şu anda yalnızca sınırlı sayıda kullanıcıya açık olduğundan bunun yalnızca yürütülen bir test olduğunu varsaymak yanlış olmaz. Platform, planı halka açıklayabilir veya sunmayabilir ve eğer bunu yaparsa geri bildirimlere göre 4,99 dolarlık fiyat etiketini de değiştirebilir.

Şirketin etkileşimi ve geliri artırma çabası yeni bir şey değil, ancak platform bu kapsamda çalışmalarını biraz hızlandırdı. Bu yılın başlarında TikTok, kullanıcılar, içerik oluşturucular ve işletmeler için birçok özellik sunan pazar yeri TikTok Shop’u tanıttı. Bu özelliklerden biri, içerik oluşturucuların ve işletmelerin bağlı kuruluş videolarını doğrudan kullanıcıların akışlarına bırakma seçeneğiydi.

Dükkan soyan hırsız telefonunu düşürünce geri dönmek zorunda kaldı