TikTok akımı bakın bir okulda nelere sebep oldu

TikTok akımı bakın bir okulda nelere sebep oldu

TikTok, sunduğu birbirinden ilginç akımlarla çoğu kişinin başını belaya sokmasına sebep oluyor. Hatta uygulamadaki akımlara uyacak diye dünyanın dört bir yanında canından olan insanlar da oldu. Şimdi TikTok’ta olan yeni bir akım yüzünden bir okul sıkıntı çekiyor. İşte detaylar.

ABD’de başlayan bir TikTok akımı yüzünden öğrenciler okul mülkünün büyük parçalarını çalmaya ya da kırmaya başladı. Bu garip akımın adı da “Tuvalet düellosu”. Düelloya göre farklı okullardaki öğrenciler kendi okullarını harap ediyor ve ardından verilen hasara göre içlerinden bir tane kazanan ilan ediliyor. Okullarda su çeşmeleri, el dezenfektanı ve sabunlukları, yangın alarmlarını, banyo bölme kapılarını, sıcak hava kurutucularını ve daha fazlasının çalındığı bildirildi. Georgia lisesi öğrencisi Max Orston, “Birisi tuvaletteki pisuarı çalmaya çalıştı” dedi. Birçok viral videonun gösterdiğine bakılırsa, hırsızlıkların çoğu okul banyolarında oluyor gibi görünüyor. Kansas’taki Olathe North Lisesi’nin müdürü ebeveynlere, tuvaletlerin birçoğunun çalıntı klozet kapakları ve kapıların çalınması nedeniyle kapatıldığını söyledi.

TikTok akımı bakın bir okulda nelere sebep oldu

Ülkenin farklı bölgelerinde farklı tesisler kapatıldı ancak öğrenciler dur durak bilmiyor gibi görünüyor. TikTok akımı yüzünden daha kaç okulun ne derecede hasar göreceği belirsiz. Okul müdürleri öğrencilere “Hepinizin bu trendi durdurmanız gerekiyor” şeklinde uyarılar yapıyor. Ancak öğrenciler hemfikir değil. Öğrenciler Twitter ve TikTok hesaplarından alaycı paylaşımlar yapıyor. Uygulama tarafından ise konuyla ilgili henüz bir cevap gelmedi.

Getir markasının büyüme hızı dudak uçuklattı: Avrupa’da hızla yayılıyor.