TikTok 2022’de en çok izlenen videoları açıkladı

TikTok

TikTok, 2022’de en çok izlenen 10 videoyu açıkladı. Amaury Guichon’un çikolatadan dev bir zürafa yaptığı video, bu yıl en çok izlenen video oldu.

Twitter’dan Facebook’a, Snapchat’ten Instagram’a, 2022 tüm sosyal medya ve video platformları için oldukça zorlu geçti. Tüm dünyada etkileri hissedilen finansal kriz sebebiyle reklam harcamalarının düşmesi, en çok da bu platformları etkiledi. Ancak tüm bu sıkıntılı süreçte yükseliş trendi gösteren bir uygulama vardı ki o da TikTok’tu. Çin merkezli ByteDance’in sahibi olduğu uygulama, 2022’de de yükselişini sürdürdü. Özellikle gençler arasında popülerliğini her geçen gün daha arttıran TikTok, bugün YouTube ve Instagram gibi devleri bile yakalamış durumda.

TikTok, yakaladığı bu büyük başarıyı her gün platforma yüklenen on binlerce videoya ve bu videoların arkasındaki içerik üreticilerine borçlu. Özellikle bazı videolar var ki 2022’de milyonlarca izlenmeye ulaştılar. Yıl sonuna gelmemiz vesilesiyle bu videoları derleyen ByteDance, 2022’de en çok izlenen 10 videoyu paylaştı. İlk 10’daki videoların linklerini aşağıda bulabilirsiniz.

TikTok

2022’de en çok izlenen 10 video listesinin zirvesinde Amaury Guichon’un çikolatadan dev bir zürafa yaptığı video yer alıyor. Listenin geri kalanı şu şekilde sıralanıyor:

  1. @amauryguichon’un çikolatan dev zürafa videosu
  2. @chipmunksoftiktok’un sincap Squishy videosu
  3. @rosalia‘nın sakız meme videosu
  4. @blondebrunetteredhead’in “Jiggle Jiggle” videosu
  5. @little.blooming.women’ın bebek videosu
  6. @schmoyoho’nun Corn Kid remix’i
  7. @lizzo’nun “About Damn Time” koreografi çalışma videosu
  8. @itsmrfinn’in öğrencilere müzik açıklama videosu
  9. @jimmydarts’ın birine yardım etme videosu
  10. @meltandpour’un buza lav dökme videosu

Apple araba projesinde frene bastı