TikTok uzun videolar yayınlamaya hazırlanıyor

tiktok uzun

Dünyadaki gençlerin nefes almaktan daha hayati ihtiyacı haline gelen dans videosu paylaşma uygulaması TikTok yakında önemli bir güncelleme yapmaya hazırlanıyor.

Şimdiye kadar 60 saniyelik videolara izin veren TikTok uzun dans videoları da yayınlamaya izin verecek. Kullanıcılar artık 3 dakikalık dans videoları çekebilecekler.

TikTok uzun videolar ile tuzağa saplanabilir mi?

Şimdiden bazı kullanıcılar bu yeni özelliği test etmeye başladı ve 3 dakikalık videolar konusunda hem olumlu hem de olumsuz eleştiriler ortaya çıktı.

TikTok 3 dakikalık videolarla gençlere yaratıcılıklarını göstermeleri için biraz daha zaman tanımak istediğini vurguluyor. Ancak 3 dakikalık videoların, reklam yerleştirmek için de daha uygun mecralar olduğunu unutmayalım. Videoların başına, sonuna veya üstüne reklam yerleştirmek için 3 dakikalık formatın daha uygun olacağı düşünülüyor.

 

Öte yandan bazı yorumcular, TikTok kullanıcılarının ergen yaşlarında olduğunu hatırlatıyor ve 3 dakikalık videolara dikkat vermelerinin zor olacağını vurguluyorlar. Bu da video üreticilerinin izlenme oranlarının düşmesi anlamına gelebilir.

Bilim insanları ölümsüzlüğü bulmaya iyice yaklaştı: Devrim gibi buluş

TikTok’un başarısının önemli bir detayı da ergenlerin, dikkatleri dağılmadan, arka arkaya çok sayıda dans videosu izlemesinden kaynaklanıyordu. Böylece ergenler farkında olmadan TikTok uygulamasında fazla zaman geçirip uygulamaya “bağımlı” hale geliyordu. Gençlerin şimdi videolardan sıkılıp uygulamayı daha kısa sürede elinden bırakması riski doğuyor.

tiktok uzun

Peki sizce 3 dakikalık videolar başarılı olabilir mi? Gençlerin 3 dakikalık video formatına tepkisi ne olacak? Düşüncelerinizi aşağıya yorum olarak yazabilirsiniz.

TikTok demişken, dans etmeye doyamayan TikTok ergenlerinin videolarından oluşan bir potpuriyi de aşağıda bulabilirsiniz. İyi eğlenceler: