THQ, Gamescom 2018 listesini açıkladı

gamescom 2018 1

E3 ile birlikte oyun dünyasının en önemli etkinliklerinden biri olan Gamescom’a artık sayılı günler kaldı. Peki Gamescom 2018 etkinliğinde bizi ne gibi sürprizler bekliyor? İşte detaylar.

Oyun dünyasında ses getiren iki büyük etkinliğin olduğunu söylesek, sanırım pek de yanılmış olmayız. Her ne kadar pek çok ülkede oyun sektörü üzerine devasa ve önemli etkinlikler düzenleniyor olsa da bunlardan hiç biri E3 ve Gamescom kadar ses getirmiyor.

Bilindiği üzere E3 2018’i geride bıraktık. Geçtiğimiz yıllara oranla daha sönük geçen bir E3 etkinliği oldu. Elbette bunda PS4 ve Xbox One’ın yavaş yavaş son demlerine yanaşmış olmasının önemli payı var.

Şimdi ise sırada Gamescom 2018 var. Almanya’nın Köln kentinde gerçekleşecek olan etkinlik 21 Ağustos Salı günü başlayacak ve 25 Ağustos Cumartesi gününe kadar devam edecek.

Gamescom’a az bir süre kalmış olmasından ötürü etkinlikte boy gösterecek olan firmalar da yavaş yavaş oyun listelerini açıklamaya başladılar. Nitekim Gamescom 2018 listesinde bulunan THQ da bu firmalardan biri.

Gamescom 2018 için listeler belli oluyor

Oyun dünyasının önemli isimlerinden biri olan THQ, geçtiğimiz gün Gamescom 2018 kapsamında tanıtacağı oyunların listesini açıkladı. Buna göre yapımcı şirket Gamescom’da Biomutant (PS4, Xbox One, PC), Darksiders III (PS4, Xbox One, PC), Fade to Silence Generation Zero (PS4, Xbox One, PC), Townsmen VR (Steam VR, Oculus, Vive, Windows Mixed Reality) ve Wreckfest (PS4, Xbox One, PC) oyunlarıyla sahnede olacak. Ayrıca THQ’nun etkinlik esnasında 2 yeni oyun daha tanıtacağını da belirtelim.

gamescom 2018

Crysis için artık yolun sonu göründü