Gamescom 2018 ne zaman başlayacak?

gamescom 2018

Oyun dünyasının sayılı etkinliklerinden biri olan Gamescom 2018’in başlamasına artık sayılı günler kaldı. Peki Gamescom 2018 ne zaman başlayacak? İşte tüm detaylar.

Şu aralar oyun dünyası Almanya’da gerçekleşecek olan Gamescom 2018 için nefeslerini tutmuş durumda. Sektörün E3 ile birlikte en çok ses getiren etkinliklerinden biri olan Gamescom’da onlarca yapımcı ve yayıncı stant açacak. Peki Gamescom 2018 ne zaman başlayacak? İşte etkinlik hakkındaki son detaylar.

Gamescom 2018 ne zaman başlıyor? İşte yanıtı

E3 ile birlikte oyun dünyasının en büyük oyun fuarlarından biri olarak görülen Gamescom’a artık sayılı günler kaldı. Aslına bakılırsa etkinliğin tarihi yaklaşık olarak 1 sene öncesinden açıklanmıştı. Yani Gamescom 2018 ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı çok önceden belliydi diyebiliriz.

Gamescom 2018 açılış etkinliği 21 Ağustos’ta Türkiye saati ile 12:00’de başlayacak. Açılış etkinliği sırasında bazı firmalar yeni oyunlarını duyuracaklar.

Şimdiye kadar paylaşılan bilgilere göre, Ubisoft, THQ Nordic, Deep Silver ve Bandai Namco’nun yeni oyunlar duyuracağı biliniyor. Muhtemelen bu oyunlar haricinde de bazı sürprizlerle karşılaşabiliriz.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Organizasyonun açılış etkinliğini canlı olarak takip etmek isteyenler 21 Ağustos Türkiye saati ile 12:00’den itibaren Gamescom’un resmi adresindeki canlı yayını takip edebilirler. Bizler de Gamescom’da duyurulan ve daha önceden duyurulmuş olan oyunlar için yayınlanacak tanıtım videolarını takipte olacağız.

Gamescom geliştiricisinden yeni oyun