SwiftKey Klavye yeni özellikler ile güncellendi

Swiftkey Klavye

Microsoft’un sahibi olduğu SwiftKey Klavye bugün Android platformu için güncelleme aldı. SwiftKey Klavye son güncellemesi ile Android P sürümüyle gelecek olan yeni emojileri şimdiden desteklemeye başladı.

Android’in stok klavyelerine rakip olarak geliştirilen klavye uygulaması olan SwiftKey Klavye, bugün yepyeni bir güncelleme aldı. Geçtiğimiz yıllarda Microsoft’un bünyesine geçen SwitftKey, uzun bir süre yeni özellikler ile güncellenmiyordu. Microsoft, güncelleme konusunda düğmeye bastı ve Switftkey’i geç de olsa bugün yeni özellikler ile güncelledi.

Google 5 milyar dolarlık ceza için açıklama yaptı!

Switftkey’e gelen güncelleme için; Eylül aylarında yayınlanması beklenen Android P sürümü için büyük bir hazırlık diyebiliriz. Bildiğiniz gibi Android P sürümü ile sisteme yeni emojiler eklenecek. Switftkey bu son güncellemesi ile Android P ile gelecek olan emojileri şimdiden desteklemeye başladı.

Swiftkey Klavye

Bunun yanında güncelleme ile gelen diğer yeniliklere ve düzeltmelere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

SwiftKey Klavye güncellemesi ile gelen yenilikler

Arapça numara işareti, sanah imzalamak, dipnot işareti, Safha, tarih ayırıcı, testere & alayhissalam kısaltma sembolleri ve Arapça düzenleri için ayırıcılar binlerce eklendi.

Urduca düzenine Arapça tam durma ve yüzde karakterleri eklendi.

Altyazılı aled, karakterlerin üstündeki maddah, üstünde ve altında hamza, ulti pesh, ters dhamma ve Urduca düzenleri için genişletilmiş Arapça rakamlar eklendi.

İngilizce’de I kelimesini otomatik olarak I’m yapma hatası düzeltildi.

Doğrudan görüntü ekleme şimdi WeChat uygulamasında da çalışıyor.