Game of Thrones’ta 5 Oynanabilir Karakter Olacak

gameofthrones

Yeni Game of Thrones oyunu hakkında açıklamalarda bulunan Telltale Games, kullanıcıların oyunda beş farklı karakteri kontrol edebileceğini açıkladı.

The Walking Dead ve The Wolf Among Us gibi popüler oyunların yapımından sorumlu olan Telltale Games stüdyosu tarafından geliştirilen yeni Game of Thrones oyunu hakkında merak edilen detaylar yakın zamana kadar gizli tutulmuş olsa da, çıkış tarihinin yaklaşmasıyla birlikte oyun hakkında merak edilen birçok detay oyunseverlerle paylaşılmaya başlandı. Dün yapılan açıklamayla oyunun ilk sezonunun 6 bölümden oluşacağının duyurulmasının ardından, bugün de oyunda 5 farklı oynanbilir karakter yer alacağı açıklandı.

game of thrones

Geliştirdiği bölümlük ve hikaye odaklı oyunlarla adını duyurmayı başaran Telltale Games’in hazırladığı yeni Game of Thrones oyunu, George R.R. Martin tarafından yaratılan fantastik dünyada geçecek ve şu ana kadar ne kitaplarda ne de dizilerde yer verilen bir hikayeyi anlatacak. Yedi Krallık’ın Kuzey bölgesinde ikamet eden Forrester Hanesi’ne odaklanacak olan oyun, dizinin ikinci sezonuna denk gelen Beş Kralın Savaşı sırasında geçecek ve oyunseverleri tehlikelerle dolu bir diyara taşıyacak.

Oyunda Forrester Hanesi’nin beş farklı üyesini kontrol edebilecek olan kullanıcılar, Westeros ve Essos’a yayılmış olan bu karakterler aracılığıyla hikayenin gidişatını etkileyen kararlar alacaklar ve alınan bu kararlar oyundaki diğer karakterlerin kararlarını da etkileyecek. PlayStation 4, Xbox One, PC’ye yönelik olarak hazırlanan oyun için resmi bir çıkış tarihi henüz açıklanmamış olsa da, Iron From Ice adını taşıyan ilk bölümün bu yıl bitmeden oyunseverlerin beğenisine sunulacağı Telltale Games tarafından resmi olarak açıklandı.

Ücretsiz Office App Store’u Salladı