The Witcher Nightmare of the Wolf için yeni fragman geldi!

The Witcher Nightmare of the Wolf için yeni fragman geldi!

The Witcher animesinin hayranları için güzel haberler gelmeye devam ediyor. Netflix, geçtiğimiz dönemlerde hayranların sabırsızlıkla beklediği The Witcher dizisi için ikinci sezonun geliş tarihini duyurmuştu. Şimdi ise anime versiyonu için yeni bir fragman yayınlandı. İşte detaylar.

Netflix’in en sevilen dizilerinden The Witcher’ın ikinci sezonu 17 Aralık 2021‘de yayınlanacak. Hayranlar için o zamana kadar oyalanacakları başka bir yapım mevcut. Sezilen dizinin ikinci sezon tarihine kadar The Witcher hayranları yapımın animesini izleyebilir. Netflix’in anime filmi The Witcher: Nightmare of the Wolf çok yakında sevenleriyle buluşacak. Animenin gelmesine az bir süre kala yeni bir fragman daha geldi. Yeni tam uzunluktaki fragman kahramanımız Geralt’ın akıl hocası Vesemir’in destansı canavar savaşına daha kapsamlı bir bakış sunuyor. Anime filmi, dizi versiyonunun olaylarından çok önce geçiyor. Seri, dizide gördüğümüz mutasyona uğramış canavar avcılarının nasıl yaratıldığı da dahil olmak üzere Witcher’ın dünyası hakkında daha fazla ayrıntıyı ortaya koyuyor. Anime serisi ayrıca dizinin önümüzdeki Aralık ayında yayınlanacak olan ikinci sezonunda olacak olaylara da biraz ışık tutacak.

The Witcher Nightmare of the Wolf için yeni fragman geldi!

Animenin yeni fragmanı ayrıca genişletilmiş The Witcher evreninden çok daha fazlasını sunuyor. Yeni fragmanda dizi versiyonuna kıyasla elde edilmesi çok daha zor olan oldukça etkileyici dövüş sahneleri ve efektler de karşımıza çıkacak. Studio Mir’in yönetmeni Kwang Il Han, The Verge’e: “Oyuncular normal dizi versiyonunda kısıtlı performans gösterebiliyorlardı. Örneğin bir oyuncununaynı anda birden fazla kılıç kullanması zordu. Ancak anime versiyonunda bu tarz kısıtlamalara sahip değiliz.” şeklinde konuştu.

Oppo Band Sport akıllı bileklik inceleme: Şimdi tempo zamanı