The Witcher Blood Origin, Netflix’in en düşük puanlarından birini aldı

The Witcher Blood Origin

Dijital içerik platformu Netflix, yeni yapımı Blood Origin’in seyirci ve eleştirmenlerden aldığı düşük puanlarla gündem oldu.

The Witcher Blood Origin, Netflix’in en düşük puanlarından birini aldı. Dijital içerik platformları, her geçen gün biraz daha hayatımıza yerleşiyor. Artık eskisi gibi televizyondan günlük veya haftalık dizi takibi yapanların sayısı tüm dizi takipçilerinin çok büyük kısmını oluşturmuyor.

Netflix 'The Witcher: Blood Origin' yeni fragmanı yayınlandı

Özellikle belli bir yaşın altındaki kitle, tercihlerini genelde başını Netflix ve Disney Plus’ın çektiği platformlardan yana kullanıyor. Ancak bu platformların her içeriğinin de çok başarılı olduğunu söylemek maalesef mümkün değil. Bu durumun son örneğini ise The Witcher: Blood Origin isimli yapımda gördük.

The Witcher Unreal Engine 5 için müjdeli haber!

The Witcher Blood Origin, Netflix’in en düşük puanlarından birini aldı

Popüler içerik The Witcher’ın hikayesinin genişletilmesi ve o maceradan yüzlerce yıl öncesinin ele alınması amacıyla hazırlanan The Witcher: Blood Origin’in yeni sezonunda çok önemli bir değişiklik yapılmış ve Henry Cavill’in yerine diziye Liam Hemsworth dahil olmuştu. Bu değişiklik sonrası nasıl bir performans sergileyeceği büyük merak konusu olan yapımın aldığı ilk puanlar belli olmaya başladı.

The Witcher Blood Origin

Netflix’de doğrudan 10 üzerinden veya 5 üzerinden yapılabilecek bir puanlama sistemi olmadığı için, gerek eleştirmenler gerekse de izleyiciler puanlarını beğendim ya da beğenmedim şeklinde yapıyorlar. İşte gelen ilk sonuçlara göre herkese açık puanlamada görülen 24 eleştirmenden yalnızca 9’u bu içeriği beğendi. Öte yandan izleyicilerde ise durum daha kötü. Seyirciler tarafından verilen puanlamalarda, izleyicilerin yalnızca %8’i diziyi beğendiklerini söyledi. Tabi bu puanlama da, The Witcher: Blood Origin’in en düşük puan alan Netflix yapımı içeriklerden biri olmasına neden oldu.

Honor 80 GT resmen tanıtıldı