The Witcher dizisine Superman dopingi!

witcher cavill

Netflix’in 2020 yılında yayınlamayı planladığı The Witcher dizisi ile ilgili bazı yeni gelişmeler ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Oyun dünyasının en önemli serilerinden biri olan The Witcher, önümüzdeki izleyiciyle buluşacak. Dijital yayıncılık sektörünün lider isimlerinden biri olan Netflix, kısa süre önce sevilen serinin dizi haline getirileceğini doğrulamıştı. Nitekim 2020 yılında yayınlanması planlanan dizi için Geralt karakterini kimin canlandıracağı da netlik kazandı.

Geralt rolünü Henry Cavill kaptı

Netflix 2020 yılında yayınlamayı planladığı The Witcher dizisinin 8 bölümden oluşacağını ve bu bölümlerde de 3 farklı yönetmenin imzasının bulunacağını açıklamıştı. Alik Sakharov’un ilk 4 bölümünü yöneteceği dizinin 2 bölümünü Alex Garcia Lopez, son 2 bölümünü ise Charlotte Brandstrom’un yöneteceği belirtilmişti.

Senaryosu Lauren Schmidt Hissrich tarafından kaleme alınan dizinin başrol oyuncusu da nihayet açıklandı.

Kısa süre önce IGN’e verdiği röportajda, yakın zamanda gelecek olan The Witcher dizisinde Geralt karakterini canlandırmak istediğini açıklayan Henry Cavill’in bu dileği yerine getirildi. Netflix tarafından yapılan açıklamada ünlü oyuncunun Geralt of Rivia karakterini canlandıracağı belirtildi.

Sinema dünyasını az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere Cavill, DC sinematik evreninde Superman’e hayat veriyor. Ayrıca ünlü oyuncu son çıkan Görevimiz Tehlike Yansımalar filminde de başrolde yer alıyordu.

Cavill’in Geralt karakterini canlandıracağı dizi şimdiden oyunun fanları üzerinde heyecan yaratmış durumda. Bakalım diğer karakterler için hangi isimler açıklanacak. Bekleyip göreceğiz.

Spider-Man The Heist için ilk video yayınlandı