The Witcher 4 için ilk sinyal verildi!

the witcher 4

2015’te çıkan ve pek çok otorite tarafından gelmiş geçmiş en iyi RPG oyunu olarak lanse edilen The Witcher 3’ün devamı geliyor. İşte The Witcher 4 hakkındaki ilk detaylar.

CD Projekt Red tarafından geliştirilen The Witcher 3 Wild Hunt, 2015 yılında raflardaki yerini almıştı. Yapımcı stüdyonun her bir öğesini ilmik ilmik işlediği yapım, büyük ses getirmiş ve pek çok otorite tarafından gelmiş geçmiş en iyi RPG oyunu olarak lanse edilmişti. Çıkışının üzerinden 4 yıl gibi bir süre geçmiş olmasına karşın hala The Witcher 3 Wild Hunt kadar kapsamlı ve kaliteli bir RPG oyunu çıkmış değil.

Peki gelelim asıl merak edilen soruya. The Witcher 3’ün devamı yani The Witcher4 ne zaman çıkacak? Malum CD Projekt Red şu aralar Cyberpunk 2077 üzerine yoğunlaşmış durumda. Fakat sızdırılan son bilgilere göre, The Witcher 4 üzerinde de ufaktan çalışılmaya başlanmış. Elbette bu oyunun kısa süre sonra çıkacağı anlamını taşımıyor. Genel kanı yeni Witcher oyununun 2023’ten önce gelmeyeceği yönünde.

Zaten kısa süre önce CD Projekt Red ekibi de üstü kapalı olarak yeni Witcher ve Cyberpunk oyunlarının geleceğini açıklamıştı.

Muhtemelen iki serinin de yeni oyunlarını, yeni nesil konsollarda deneyimleme fırsatı bulacağız.

Cyberpunk 2077’de seks sahneleri FPS olarak görünecek


Yorumlar kapatıldı.