Huawei GT 2 daha ince çerçeveler ile gelecek

huawei gt 2

Akıllı saat pazarının önemli isimlerinden biri olan Huawei GT 2 modelinde daha ince çerçeveler ve daha büyük bir batarya kullanmayı planlıyor.

Teknoloji sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Huawei, 19 Eylül’de özel bir etkinlik düzenleyecek. Düzenlenecek olan bu etkinlikte Mate serisinin yeni modelleri tanıtılacak. Çinli üretici Mate 30 modelleri ile birlikte yeni akıllı saati GT 2’yi de tanıtmayı planlıyor. En azından son söylentiler bu yönde.

Peki Huawei GT 2’de kullanıcıları ne gibi yenilikler bekliyor? Malum söz konusu akıllı saatler olduğunda, öyle devrim yaratacak, büyük ses getirecek yenilikler beklemek pek de mümkün olmuyor. Dolayısıyla aynı durum GT 2 için de geçerli.

Sızdırılan son bilgilere göre, Huawei GT 2 selefine oranla çok daha ince çerçevelere sahip olacak. Kasa boyutu aynı kalmasına karşın, çerçeveler inceleceği için ekran boyutu da büyümüş olacak. Bunun yanı sıra batarya kapasitesinin de 445 mAh seviyesine çıkarılacağı iddia ediliyor. Hatırlanacağı üzere GT modelindeki batarya kapasitesi 420 mAh’tı.

Google tarafından geliştirilen WearOS işletim sistemini kullanacak olan saatin fiyat etiketi ise etkinlik günü netlik kazanacak.

iPhone 11 hakkındaki tüm detaylar için tıklayın