Witcher 3 Wild Hunt Yaması Bugün Yayınlanacak!

The Witcher 3 Wild Hunt 1

Dünyanın en popüler RPG yapımlarından Witcher 3 Wild Hunt’a yönelik geliştirilen 1.12 yaması, birkaç saat içinde resmen yayınlanacak.

CD Projekt Red’in mucizesi Witcher 3 Wild Hunt’ın belki de en eleştirildiği konu, teknik sorunlar. Yapımda, pek çok kamera, oynanabilirlik ve saklama-yükleme problemi bulunuyor. Önceki yamalar, birçok problemi çözse de, tüm sorunlar hallolmuş değil.

CD Projekt Red, yeni yamanın müjdesini 2015’nin son haftalarında vermişti. Yapımcısının açıklamasına göre yama, Witcher 3 Wild Hunt ile Hearts of Stone genişleme paketindeki teknik problemlerin üstesinden gelecek nitelikte. Buna ek olarak yama, oyunun genel performansını da azami düzeye çekecek.

The Witcher 3 Wild Hunt 1

Bilindiği üzere Witcher 3 Wild Hunt’ın Enhanced Edition’ı henüz satışa sunulmadı. Yaratıcı firmaya göre bahsi geçen yama, Enhanced Edition’dan önce gelen son yama olarak kayda değer bir niteliğe sahip olacak.

Witcher’un önceki bir önceki yaması 1.11, 2015 yılının Ekim ayında yayınlanmıştı. Yama, bazı bugları gidermiş, ülkelere göre satılan sürümlerin teknik sorunlarını azami seviyeyi indirgemiş ve New Game Plus modunu aktif hale getirmişti.

2015 yılının Mayıs ayında satışa sunulan Witcher 3: Wild Hunt, şimdiden 6 milyon kopyadan fazla satıldı. Yapımcı firma CD Project RED, yoğun ilgi üzerine, “Enhanced Edition”nın, 2016 yılının Mart ayına kadar piyasaya sürüleceğini bildirdi.

Gamespot, oyunu, 2015 yılının en iyisi ilan ederken, yapıma 10 üzerinden 10 notu layık gördü. Buna ek olarak CD Project RED mucizesi, “Son 10 yılın en iyi RPG’si” unvanına da hak kazandı.