The Witcher 3: Wild Hunt Enhanced Edition geliyor

The Witcher 3 Wild Hunt Enhanced Edition’un Çıkış Tarihi belli oldu

The Witcher 3: Wild Hunt Enhanced Edition’un Çıkış Tarihi belli oldu.

CD Projekt Red‘in geçen yıl piyasaya sürdüğü ve “Yılın En İyi Oyunu” başta olmak üzere birçok ödüle adını yazdıran The Witcher 3: Wild Hunt‘ın Enhanced sürümü birçok Perakende Sitesinde listelenmeye başladı.

Fransalı Perakendeciler: E-Leclerc ve Amazon France ile Belçikalı Perakende Sitesi: SmartToys tarafından da yapılan Listelemeye göre The Witcher 3: Enhanced Edition, 5 Şubat 2016’da Avrupa için piyasaya çıkış gerçekleştirmiş olacak.

Geliştirici firma CD Projekt Red, serinin bundan önceki iki Oyunu için de Enhanced Edition hazırlamış ve yeni Özellikler ile yeni Yükseltmeleri bu sürüme eklemişti.

Bu yenilikler genellikle Oyunun sahiplerine ücretsiz olarak sunuluyor. Oyun Sektörüne dair yaptığı İstatistiksel Çalışmalarla tanıdığımız GOTYPicks, Witcher 3’ün toplamda kaç kez “Yılın oyunu” olarak seçildiğine dair bir araştırma da yapmış.

166 farklı Organizasyon tarafından yılın en iyi Oyunu olarak seçilen The Witcher 3, böylelikle Dünya genelinde 2015’in en iyisi olarak seçildiğini söyleyebiliriz.

Ayrıca Witcher 3 ile beraber 36 farklı Organizasyon tarafından yılın en iyisi seçilen Fallout 4’ün de yer aldığını belirtmekte fayda var.

Tesla’nın Sürücüsüz Araçları 2018’de Yollarda