The Witcher 2. sezon için tarih belli oldu

The Witcher 2. sezon için tarih belli oldu

The Witcher, fantastik serinin çıkışından neredeyse tam iki yıl sonra ikinci sezonuyla Netflix’e geri dönecek. Dizinin ikinci sezonunun sekiz bölümünün tamamını 17 Aralık’tan itibaren izleyebilirsiniz. Birinci sezon prömiyeri 20 Aralık 2019’da yapıldı.

The Witcher 2. sezonunun çıkış tarihi 17 Aralık 2021 olarak açıklandı. Hayranlar bu kadar uzun bir bekleyişin ardından şüphesiz Geralt of Rivia, Ciri ve Yennefer’i tekrar görmekten çok memnun olacaklar. İkinci sezonu açıklandığı etkinlikte yayınlanan tam fragmanı da aşağıda görebilirsiniz. Çıkış tarihi ve fragman dışında dizinin 2. sezonu hakkında bilinmesi gereken başka bir şey açıklanmadı.

The Witcher 2. sezon için tarih belli oldu

The Witcher ikinci sezonu, kaldığı yerden devam edecek. COVID salgını yüzündenyaşanan gecikmelerin ardından, ikinci sezonun çekimleri Nisan ayında tamamlandı. Çıkış tarihi WitcherCon sırasında açıklandı. Netflix, hem gösteriyi hem de CDPR oyunlarını kutlamak amacıyla bir etkinlik plandı. Netflix ayrıca ikinci sezon bölümlerinin isimlerini de açıkladı. Ancak, finalin başlığı şimdilik gizli. WitcherCon, dizinin yıldızı Henry Cavill ile bir röportaj gerçekleştirecek ve o röportajda aktörün bazı ipuçları sunması bekleniyor. 2. sezon için bölüm başlıkları WitcherCon’un bir parçası olarak açıklandı. Bölüm isimleri final hariç, ‘A Grain of Truth’, ‘Kaer Morhen’, ‘What Is Lost’, ‘Redanian Intelligence’, ‘Turn Your Back’, ‘Dear Friend’, ‘Voleth Meir’ olarak belirlendi. The Witcher ikinci sezonu hayranlar tarafından merakla bekleniyor.

UBER aşı kampanyası tüm hızıyla devam ediyor: Bedava hizmet sevenler buraya