Avrupa Yakası efsanesi geri dönüyor!

Avrupa Yakası efsanesi geri dönüyor!

Bir zamanların en çok sevilen Türk dizilerinden olan Avrupa Yakası efsanesi Acun Ilıcalı’nın kurduğu Exxen platformu ile geri dönebilir. İşte detaylar.

Yönetmenliğini Gülse Birsel‘in yaptığı ve 2004-2009 tarihleri arasında yayınlanan çok sevilen ATV dizisi geri geliyor. Acun Ilıcalı kurduğu Exxen platformuna klasikleri getirmeyi hedefliyor. Bu klasiklerden biri Leyla ile Mecnun iken diğer Avrupa Yakası olacak. Henüz kesin ve resmi bir açıklama gelmedi ancak Gülse Birsel ve Acun Ilıcalı’nın konuyla alakalı görüştüğü bildiriliyor. Exxen, seyircileri ile 1 Ocak 2021′de kavuştu ancak beklenen ilgili yakalayamadı. Daha önce de Müge Anlı’nın sunduğu sabah programının artık Exxen üzerinden yayınlanacağı söylentileri çıkmıştı. Klasik dizilerin Exxen üzerinden yayınlanması durumunda hitlerin artacağını düşünmek yanlış bir tahmin olmaz.

Avrupa Yakası efsanesi geri dönüyor!

Gülse Birsel daha önce, yapımcılık kısmının kolay olduğunu ancak kendisinin senaryo yazması gerektiğini ve bunun da zaman aldığını belirtmişti. Dizinin Exxen’de yeniden hayat bulacağı söylentisi bile Avrupa Yakası hayranlarını sevindirmeye yetti diyebiliriz. Dizinin kadrosunda Ata Demirer, Şenay Gürler, Gazanfer Özcan, Engin Günaydın, Hale Caneroğlu ve Hasibe Eren gibi önemli isimler yer alıyor. Dizi kesinlikle Exxen platformunda yayınlanmaya başlar mı henüz net bir açıklama yok. Ancak söylentiler Acun Ilıcalı’nın çalışmalarının bu yönde olduğunu gösteriyor. Exxen’e gelmesi durumunda Avrupa Yakası geçmişte yakaladığı seyirci kitlesini tekrar yakalayacaktır.

UBER aşı kampanyası tüm hızıyla devam ediyor: Bedava hizmet sevenler buraya