The Witcher 2.sezon hakkında detaylar geliyor!

The Witcher 2.sezon hakkında detaylar geliyor!

Netflix’in The Witcher canlı aksiyon uyarlamasının ilk sezonu oldukça beğeni topladı. Bazılarına göre bu yapım Netflix’in kendi Game of Thrones yapımıydı. Şimdi ise ikinci sezon bilgileri geliyor. İşte detaylar.

The Witcher ilk sezonu kaynağa sadık kalınarak özenle çekilmişti. Dünyanın dört bir yanından hayran kitlesine sahip dizi ikinci sezonuyla ekranlara dönecek. Her bölümde avlanacak ürkütücü canavarlar ve esprili sahneleriyle hayranların beğenisini kazanan dizi ikinci sezonda daha ciddi konulara değinecek.

The Witcher 2.sezon hakkında detaylar geliyor!

2. Sezon, The Witcher evreni hakkında daha büyük, daha varoluşsal bazı sorulara odaklanarak fantezi risklerini artırmaya çalışıyor. Sonuç, daha hırslı, epiksi bir sezon olarak karşımıza çıkacak. Ancak bu yönlere odaklanılması diziyi bu kadar hit yapan kişiliğin bir kısmının kaybedilmesine de sebep olabilir.  Yeni sezon kitapların gidişatını yansıtacak. Hikaye, iki önemli şeyin gerçekleştiği 1. sezonun son bölümündeki olayların hemen ardından başlayacak. Yeni sezon aynı zamanda yeterince kullanılmayan büyücü Trish Merigold’u çok daha belirgin bir konuma getiriyor. Aynı zamanda, The Witcher bazı önemli yeni yüzleri de tanıtıyor. Bunlar arasında: Geralt’ın akıl hocası ve baba figürü, witcherların neslinin tükenmesini önlemeye çalışan Vesemir (Kim Bodnia), Ciri’yi bulmakla görevlendirilen Rience (Chris Fulton) adlı karanlık bir büyücü ve ona yardım eden bir rahibe olan Nenneke (Adjoa Andoh) de karşımıza çıkacak.

Bitcoin ve metaverse projeler yeniden yükselebilecek mi? Ünlü analist açıkladı