Walking Dead Rekorla Döndü

walking

Diziler yavaş yavaş sinema sektörünü geçen izlenme oranlarına ulaştı. Kaliteli ve heyecanlı diziler dünya çapında fanatiklere ulaşarak rekorlar kırıyor.

Diziler yavaş yavaş sinema sektörünü geçen izlenme oranlarına ulaştı. Kaliteli ve heyecanlı diziler dünya çapında fanatiklere ulaşarak rekorlar kırıyor.Yapımcılar dizinin en heyecanlı yerinde sezon arası vererek bu rekorları garanti haline getiriyor. AMC’in bol kanlı ve zombili dizisi The Walking Dead, dün yayınlana yeni bölümüyle bir televizyon rekoruna imza attı.

walkinga

 

 

 

 

 

 

 

Diziyi sadece televizyondan 15 milyon kişi izledi. AMC, internet yayınlarıyla birlikte 4.sezonun 9. Bölümünü 20 milyondan fazla kişinin izlediğini açıkladı. The Walking Dead’i dün gece izleyen hayranların 10 milyonunu yetişkin insanlar oluşturuyor. 18 ve 49 yaş arası izleyici kitlesi göz önüne alınırsa The Walking Dead’in tüm zamanların en çok sevilen dizilerinden biri olduğu AMC tarafından açıklandı. Dizi sırasında, The Walking Dead ile ilgili dünya çapında 500 binden fazla tweet atıldı. Bu Tweet’lerin yüzde 86’sının dizinin yayını devam ederken atıldığı söyleniyor. İnsanlar, diziyi izlemek yerine her saniyesini Twitter’dan paylaşarak heyecanlarını artırıyorlar.

Game of Thrones’tan 15 Dakikalık Özel Video