The Walking Dead Animasyon serisi bekleyenlere kötü haber

The Walking Dead Animasyon serisi bekleyenlere kötü haber

The Walking Dead çok sevilen bir yapım ve hayranlar animasyon serisinin de geleceğini duyarak heyecanlanmıştı. Ancak şimdi durum biraz değişti. İşte tüm detaylar.

Çizgi roman yazarı Robert Kirkman istediğini hemen yapabilseydi hayranlar The Walking Dead’in bir animasyon uyarlamasına sahip olacaklardı. Ancak comicbook.com’a göre bu projenin hayata geçirilmesinin önünde önemli bir engel var. The Walking Dead’in genişletilmiş evreninin popülerliği. 2010’daki galasından bu yana, dizi dünyayı büyüledi. Seri birden fazla yan ürün ortaya çıkardı ve dünya çapında ciddi bir hayran kitlesi elde etti. Kıyamet sonrası serisi muazzam bir başarı oldu ve bu da kitapların popülerliğini arttırdı.

The Walking Dead Animasyon serisi bekleyenlere kötü haber

Kirkman, geleceği söylenen animasyon serisi hakkında “Bunun bir gün gerçekleşmesini görmeyi çok isterdim, ancak hakları AMC’den geri alana kadar bunun mümkün olacağını düşünmüyorum” diye yazdı. Ne yazık ki ağ kâr sağladığı sürece hakların tam olarak ne zaman Kirkman’a devredileceği belli değil. Şu anda orijinal oyuncu kadrosunun yer aldığı iki spin-off var: Dead City ve Daryl Dixon. The Walking Dead: The Ones Who Live kısa süre önce sona erdi. Kirkman’ın canlı aksiyon uyarlamalarındaki başarısının iki ucu keskin bir kılıç olduğu da ortaya çıktı.

Zaten The Walking Dead’in pek çok uyarlaması var ancak çizgi romanın animasyonlu bir şekilde yeniden anlatılması hayranları tatmin edecekti. Canlı aksiyon dizisi ne kadar sevilse de AMC şovu kitabı kelimesi kelimesine uyarlamadı.

Apple Game Boy Emülatörünü App Store’dan Kaldırdı