The Walking Dead’in Mobil Oyunu Duyuruldu

The Walking Dead No Mans Land mobile game

The Walking Dead’in Mobil oyunu The Walking Dead: No Man’s Land duyuruldu. 

Dünyanın hemen hemen her yerinde popüler olan The Walking Dead’in yapımcısı AMC gelecek sezon yayınlanacak ilk bölüm ile birlikte dizinin fanlarına bir süpriz yapmaya hazırlanıyor. Bu süpriz iOS ve Android ortamları için geliştirilen The Walking Dead: No Man’s Land oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

 

 

Dizinin geçtiği hayali dünyada geçecek oyunun geliştiricisi ise Next Games stüdyosu. Oyunun geliştirilmesine katkı sağlayan ekip ise oldukça kariyerli. Ekipte bulunan kişiler eskiden Rovio,Supercell ve Disney’de görev yapmışlar.

The Walking Dead’in bir sonraki bölümünde neler olacağını merak ederken birde mobil oyunun çıkması dizinin fanlarının oldukça hoşuna gidecek bir gelişme olmasıyla dikkat çekiyor. Öte yandan dizinin yapımcısı AMC’nin PC veya oyun konsollarını değilde mobil platformları hedefleyen bir oyunu tercih etmesi de oldukça başarılı bir hamle olarak karşımıza çıkıyor.

The Walking Dead: No Man’s Land için yayınlanan bir dakikalık tanıtım videosunda gördüğümüz karakterler ise pek dizideki karakterlere benzemiyor. Bakalım oyun mobil oyun dünyasında nasıl bir etki yapacak. Bekleyip göreceğiz.

Facebook’ta Save Özelliği!