Mega Man animasyon serisi 2018’e ertelendi

Mega Man animasyon serisi

30 yaşına basan video oyun serisi Mega Man’in animasyon serisi hazırlanıyordu. Ancak son haberlere göre Mega Man animasyon serisi 2018’e ertelendi.

Capcom, 2015 yılında klasik oyunu Mega Man‘in animasyon serisinin hazırlandığını ve televizyonda yayınlanacağını duyurmuştu. Ben 10 ve Genarator Rex gibi yapımlara imza atmış Man of Action‘un hazırlayacağı animasyonun 26 bölümden oluşacağı söyleniyordu. Animasyonun, serinin 30. yılını kutladığı 2017‘de gelmesi bekleniyordu ancak son gelen haberlere göre Mega Man animasyon serisi 2018‘e ertelendi.

Ertelemenin nedeni bilinmiyor ancak Mega Man animasyon serisinin bu sene gelmeyeceği kesinleşti. Serinin konuşulanın aksine Disney XD yerine Cartoon Network‘te yayınlanacağı da doğrulandı.

Mega Man animasyon serisi bekleyenler mobil oyununu oynayabilir

Sebebi belli olmayan erteleme yüzünden Mega Man hayranları bir hayli üzüldü. Ancak hayranları, Capcom’un Ocak ayında yayınladığı mobil oyun Mega Man 1-6 oynayarak seriyi bekleyebilirler. Oyun hem iOS hem Android’de 2 dolar fiyat etiketiyle satışta bulunuyor. Ancak oyun sanal kontrol tuşları ve bazı özellikleri ile olumlu eleştiriler alamamıştı. Dolayısıyla satın almadan önce düşünmenizde fayda var.

BlackBerry, akıllı telefonları için yeni bir güncelleme yayınladı