The Walking Dead Bu Ay Yeni Nesile Taşınacak

The Walking Dead Bu Ay Yeni Nesile Taşınacak

Telltale Games tarafından hazırlanan The Walking Dead oyununun şu ana kadar yayınlanan tüm bölümleri bu ay içerisinde PlayStation 4 ve Xbox One’a taşınacak.

Çizgi roman ve televizyon dünyasının en başarılı örnekleri arasında yer alan The Walking Dead, geliştirdiği hikaye odaklı ve bölümlük oyunlarla adını duyuran TellTale Games stüdyosu tarafından oyun dünyasına taşınmış ve ilk bölümü 2012 yılında yayınlanan oyun kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanmıştı. Yenilikçi yapısı ve etkileyici hikayesiyle oyunseverlerden yoğun ilgi gören The Walking Dead, bu ay yeni nesil konsollara taşınacak.

The_Walking_Dead

Şu ana kadar PC, PlayStation 3, Xbox 360, iOS ve Android gibi çeşitli platformlardaki kullanıcıların beğenisine sunulan The Walking Dead‘in 24 Ekim’de Xbox One ve PlayStation 4 kullanıcılarıyla da buluşacağı açıklandı. Üstelik ikinci sezonunun son bölümü geçtiğimiz haftalarda yayınlanan oyununun yeni nesil konsollara yönelik versiyonunda, şu ana kadar yayınlanmış tüm bölümlerin yer alacağı açıklandı.

The Walking Dead‘in yakaladığı başarının ardından oyun dünyasında adını duyurmayı başaran Telltale Games, oldukça yoğun bir programa sahip. Bir yandan The Walking Dead’in üçüncü sezonu üzerinde çalışan stüdyo, bir yandan da Game of Thrones ve Borderlands’in yeni oyunlarını geliştiriyor.

Google’ı Avrupa’da Zor Günler Bekliyor