The Suicide Squad filminden ilk paylaşım geldi

suicide

DC önümüzdeki yıl gösterime girecek olan The Suicide Squad filminden ilk resmi paylaşımı yaptı. İşte detaylar.

DC’nin kötü karakterlerden oluşan Suicide Squad filmi 2016 yılında gösterime girmişti. Büyük hayal kırıklığı yaratan DC evreninin bir parçası olan yapım hayli başarılı bir gişe performansı sergilemişti. Lakin Justice League filminin tam anlamıyla fiyasko çıkmasından ötürü, DC’nin sinematik evreni de çöktü.

Bu sebepten ötürü DC radikal bir karar alarak Suicide Squad 2 yerine sıfırdan yeni bir Suicide Squad filmi çekme kararı aldı.

İlk film ile hiçbir alakası bulunmayacak olan yeni Suicide Squad filmi için geçtiğimiz gün ilk resmi paylaşım da geldi.

The Suicide Squad için ilk paylaşım

DC tarafından yapılan paylaşımda filmin logosu ortaya çıktı. Dilerseniz bu paylaşıma aşağıdan göz atabilirsiniz.

intihar timi 1

Bu arada dip not olarak belirtelim. The Suicide Squad filminin kadrosunda Margot Robbie, Joel Kinnaman, Taika Waititi, Idris Elba, Alice Braga, John Cena, Jai Courtney ve Nathan Fillion gibi isimler bulunuyor.

Görünen o ki Margot Robbie her türlü Harley Quinn karakteriyle özdeşleşmiş durumda. İleride Harley Quinn’i çok farklı ve birbirinden alakasız filmlerde görsek de arkasındaki isim hep Robbie olacak gibi görünüyor.

Film tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de 6 Ağustos 2021 yılında vizyona girecek. Tabi ki koronavirüs salgını yüzünden yeni bir erteleme daha olmazsa.

FBI YouTuber’ın evini bastı!