The Sopranos filmi hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

the sopranos

Bir döneme damgasını vuran Sopranos dizisi, şimdi beyaz perdede boy göstermeye hazırlanıyor. İşte Sopranos filmi hakkındaki son detaylar.

2013 yılında aramızdan ayrılan James Gandolfini’nin hayat verdiği Tony Soprano’nun hikayesine odaklanan The Sopranos bir döneme damgasını vurmayı başarmıştı. Tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından izlenen dizi şimdi farklı bir senaryo ile beyaz perdede boy gösterecek.

The Sopranos filmi için geri sayım başladı

Sopranos filmi, Tony Soprano’nun gençlik yıllarına odaklanacak. Filmde Tony Soprano’nun gençliğini ise James Gandolfini’nin gerçek hayattaki oğlu Michael Gandolfini canlandıracak.

Film hakkında şimdilik çok fazla detay bulunmuyor. Fakat geçtiğimiz günlerde yönetmen koltuğunda oturacak ismin Alan Taylor olacağı açıklanmıştı. Hatırlanacağı üzere Taylor, The Sopranos dizisinin de bazı bölümlerinde yönetmen olarak görev almıştı.

The Sopranos filminin kadrosunda Michael Gandolfini haricinde Jon Bernthal, Billy Magnussen, Vera Farmiga, Corey Stoll gibi tanıdık isimler de yer alıyor.

Elbette The Sopranos’u sevdiren ve dizinin bu kadar uzun yıllar devam etmesini sağlayan şey James Gandolfini’nin performansıydı. Lakin ünlü sanatçı 2013 yılında ödül almak için gittiği İtalya’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etmişti.

The Sopranos filmi, The Many Saints of Newark ismi ile vizyona girecek. Filmin ne derece başarılı olabileceği şimdilik merak konusu diyebiliriz. Malum, James Gandolfini olmadan çekilecek bir Sopranos filmi muhtemelen beklentilerin altında kalacaktır. Yine de bekleyip göreceğiz.

2019 Oscar adayları açıklandı