Days Gone için yeni video yayınlandı

maxresdefault 33

Sony ve Bend Studio işbirliğiyle PlayStation 4’e özel olarak geliştirilen Days Gone için yeni bir video daha yayınlandı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

PlayStation 4’e özel olarak geliştirilen Days Gone’ın satışa sunulmasına az bir süre kaldı. Hatırlanacağı üzere Sony, geçtiğimiz günlerde Bend Studio imzası taşıyan yapımı PS Store üzerinden ön siparişe sunmuştu.

Tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de ön siparişe sunulan yapımın PS Store üzerindeki fiyatları ise can sıkmıştı. Hali hazırda Days Gone’ı ön sipariş ile satın almak istiyorsanız standart sürüm için 429TL’yi gözden çıkarmanız gerekecek. Deluxe sürümü almayı tercih ederseniz 489TL gibi bir ücreti ödemek zorundasınız.

Days Gone dünyası işte böyle görünüyor

Peki PS4’e özel olarak yayınlanacak olan bu zombi temalı aksiyon oyunu gerçekten bu paraları hak edecek mi? Açıkçası şimdilik bu konu hakkında yorum yapmak pek doğru olmayacaktır. Fakat oyun için yayınlanan videoların gerçekten etkileyici olduğunu da inkar edemeyiz.

Sony geçtiğimiz gün oyunun geçtiği dünyayı anlatan bir video yayınlamıştı. Şimdi ise bu videonun devamı yayınlandı. Dilerseniz bu videoya yukarıdan göz atabilirsiniz.

Bend Studio oyundaki zombilere, kaçık ismini vermiş. Oyun boyunca en büyük amacımız kaçıklardan kaçarak verilen görevleri yerine getirmek olacak.

PlayStation 4’e özel olarak geliştirilen yapım 26 Nisan’da raflardaki yerini almış olacak. Bakalım Days Gone, tanıtım videolarındaki performansını ana oyuna da yansıtabilecek mi? Bekleyip göreceğiz.

Metro Exodus için Denuvo hamlesi