The Running Man Remake’in Vizyon Tarihi Açıklandı

the running man

Merak edilen filmlerden biri olan The Running Man Remake’in ne zaman vizyona gireceği belli oldu.

Paramount’un açıklamasına göre The Running Man Remake (Ölüme Karşı Koşan), 21 Kasım 2025’te vizyona girecek. Paramount bununla birlikte yeni Naked Gun filminin de 1 Ağustos 2025’te beyaz perde de gösterileceğini belirtti. Naked Gun’ın daha önce 18 Temmuz 2025’te yayınlanacağı duyurulmuştu. The Running Man Remake’e geri dönecek olursak filmin Glen Powell yer alacak. Baby Driver’ın yapımcısı Edgar Wright ise The Running Man’in yönetmenliğini ve senaristliğini üstleniyor.

the running man

Ölüme Karşı Koşan aslında Stephen King’in yazdığı 2025 Amerika’sında geçen fütüristik bilim kurgu türünde bir roman. Kitabın hikayesine gelecek olursak, Ben Richards’ın kızı ağır derecede hastadır ve tedavisi için yüksek miktarda para gereklidir. Richards kızı için para ödüllü The Running Man isimli reality şovuna katılır. Fakat bu şov yarışmacıların av olduğu bir programdır. Richards’ı öldürmek için peşine çok sayıda avcı düşer.

Stephen King, kitabı ilk olarak 1982 yılında Richard Bachman takma adıyla yayınladı. Kitap 1987 yılında Arnold Schwarzenegger’in başrolünde oynadığı ve Paul Michael Glaser’in yönettiği filme uyarlandı. Ancak film kitaba tam uymadığı için bazı açılardan eleştirilmişti. Yine de yapım yıllar içinde kült filmler arasına girdi. Remake projesi hakkında bilgi sahibi olan bir kaynağa göre yeni film King’in romanına daha sadık olacak.

iPhone SE 4’ün Kılıfı Sızdı