The Running Man Remake’in Çekimleri Yakında Başlıyor

the running man

Arnold Schwarzenegger’in başrolünde oynadığı ve ülkemizde Ölüme Karşı Koşan adıyla vizyona giren The Running Man filminin remake’inden yeni haberler geldi.

TheWrap sitesi daha önce yayınladığı bir haberde The Running Man remake’in yapımına kasımda başlanacağını açıklamıştı. Şimdi de bu haberi doğrulayan yeni bir dedikodu ortaya çıktı. Söylenti kazanından çıkan taze iddiaya göre filmin çekimleri kasım ayı içinde başlıyor. Filmin başrolünde Glen Powell yer alacak. Baby Driver’ın yapımcısı Edgar Wright ise The Running Man’in yönetmenliğini ve senaristliğini üstleniyor.

Ölüme Karşı Koşan aslında Stephen King’in yazdığı 2025 Amerika’sında geçen fütüristik bilim kurgu türünde bir roman. Kitabın hikayesine gelecek olursak, Ben Richards’ın kızı ağır derecede hastadır ve tedavisi için yüksek miktarda para gereklidir. Richards kızı için para ödüllü The Running Man isimli reality şovuna katılır. Fakat bu şov yarışmacıların av olduğu bir programdır. Richards’ı öldürmek için peşine çok sayıda avcı düşer.

the running man

Stephen King, kitabı ilk olarak 1982 yılında Richard Bachman takma adıyla yayınladı. Kitap 1987 yılında Arnold Schwarzenegger’in başrolünde oynadığı ve Paul Michael Glaser’in yönettiği filme uyarlandı. Ancak film kitaba tam uymadığı için bazı açılardan eleştirilmişti. Yine de yapım yıllar içinde kült filmler arasına girdi. Remake projesi hakkında bilgi sahibi olan bir kaynağa göre yeni film King’in romanına daha sadık olacak. The Running Man için henüz vizyon tarihi belli değil.

Xiaomi Mix Flip Çin Dışına Çıkıyor