Alien Earth Dizisi Plana Sadık İlerliyor

alien 1

Alien Earth’ten yeni haberler var. Söylentilere göre dizi projesi problemsiz devam ediyor.

Alien Earth duyurulduğu günden bu yana en çok merak edilen projelerin başında geliyor. İlk olarak 2020’de açıklanan diziden uzun süre ses çıkmadı. Hatta iptal edildiğine yönelik söylentiler fısıldanıyordu. Fakat son haftalarda yetkili isimlerden neler olduğuna yönelik açıklamalar geldi, dizinin ilk teaser videosu yayınladı ve detaylar da belli olmaya başladı. Dedikodulara göre Alien Earth dizisi herhangi bir sorun yaşamadan planlandığı şekilde ilerliyor. Dizi ertelemeyle karşılaşmadan 2025’in başlarında izleyicilerle buluşacak.

Alien Earth

Dizinin yaratıcı ismi ve senaristi Noah Hawley, Xenomorph’un oldukça korkutucu olduğu konusunda iddialı. Hawley daha önce yaptığı bir açıklamada, “Hawley, “Dünya’nın vahşi doğasında bir Xenomorph’u kendi gözlerinizle görmekle ilgili bir şeyler var. Aranızda dolaştığını düşünmek gerçekten tüyler ürpertici. Hangi koşullar altında nelerin olacağını söyleyemem. Yine de diziyi izleyip Xenomorph’u gördükten sonra gece kapınızı kilitleyeceksiniz” dedi.

Hulu’da yayınlanacak olan Alien Earth’te gizemli bir uzay gemisinin Dünya’ya düşmesi ve askeri bir grubun şimdiye kadar hiç görülmemiş bir düşmanla karşılaşması konusu işleniyor. Fakat senaryonun oldukça dallanıp budaklanacağı ve izleyici ters köşeye yatıracak sürprizler içerdiği söyleniyor. Dizi, Prometheus’un birkaç sene öncesini, 1979 yapımı ilk filmden de 30 yıl öncesini ele alıyor. Dizinin kadrosunda Sydney Chandler, Timothy Olyphant, Samuel Blenkin, Essie Davis, Adarsh Gourav gibi oyuncular var. Kısa süre önce vizyona giren Alien Romulus filmi gişede 100 milyon dolar barajını aştı. Romulus da ilk Alien filmiyle ikincisi arasında geçiyor.

The Running Man Remake’in Vizyon Tarihi Açıklandı