Predator 2’de Arnold olacaktı, hatta İkinci Dünya Savaşı’nda geçebilirdi

Predator 2de Arnold olacaktı hatta İkinci Dünya Savaşında geçebilirdi

Senaristler, Predator 2 için meğerse ilk etapta farklı fikirlere sahipmiş. İşte yıllar sonra ortaya çıkan detaylar…

Predator serisi, içinde bulunduğumuz 2017 itibarıyla 30. yılını kutluyor. Hatta bu sebeple de yurt dışında birçok noktada ilk filmin yeniden gösterimi yapılıyor. Bir yandan da yeni bir Predator filmi için çalışmalar var. Akıllarda “Acaba Arnold Schwarzenegger da döner mi?” soruları hep oldu, olmaya da devam edecektir. Fakat bu yeni filmde de Schwarzenegger’ın rol alması zor görünüyor. Bu haberimiz ise, 1990 yılında vizyona giren Predator 2’yle ilgili. Meğerse yetkililer, Predator 2 için ilk başta farklı planlar yapmış.

Predator 2'de Arnold olacaktı, hatta İkinci Dünya Savaşı'nda geçebilirdi

Movieweb’te yer alan bilgilere göre senaryo yazarı Jim Thomas, Predator 2 filmi için yine Arnold Schwarzenegger’ı düşündüklerini, ancak aktörün kabul etmediğini belirtiyor. Eğer kabul etseydi, büyük ihtimalle ilk filmin bittiği noktadan ikinci film devam edebilirdi.

Bu gerçekleşmeyince de başka bir fikir bulmuşlar. Buna göre film, İkinci Dünya Savaşı döneminde, Ardenler Taarruzu sırasında geçecekti. Bir Amerikan askeriyle bir Alman askeri birbirini öldürmeye çalışırken bir anda ortaya Predator çıkacak ve askerler de Predator’ü öldürmek için birlikte hareket etmeye karar verecekti. Fakat bu fikir de gerçekleşmedi.

Yıllar sonra bu tip detayları öğrenmek güzel oluyor doğrusu. Öte yandan, acaba yapılsa nasıl olurdu diye düşünmeden de edemiyoruz.

Creed 2’de Ivan Drago’nun oğlu da olacak