Acer’dan oyunculara özel telefon: Predator 6

acer predator 6 oyunculara ozel telefon

IFA 2015’te hiç beklemediğimiz ürünler de tanıtıldı. Bunlardan bir tanesi Acer’ın Predator 6 adını verdiği oyunculara özel akıllı telefonu. Acer Predator 6 isimli oyunculara özel akıllı telefonun teknik özellikleri haberimizde.

acer-predator-6-oyunculara-ozel-telefon

IFA her yıl olduğu gibi yeni teknolojilere ve yeni ürünlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Fuarın ilk gününde Acer, hiç beklenmedik bir ürün tanıttı. Firma daha önce mobil cihazlar konusunda zaten aktifti ancak oyun alanında bir ilke imza attı. Acer Predator 6 adı verilen akıllı telefon, oyunculara özel olarak lanse edildi. Firma aynı zamanda Predator 8 isimli bir tabletin de müjdesini verdi.

Acer Predator 6 isimli akıllı telefon isminden de anlaşılacağı üzere 6 inçlik bir ekranla gelecek. Siyah ve kırmızı renk seçenekleriyle gelecek olan yeni modelde MediaTek’in 10 çekirdekli işlemcisi ve 4 GB RAM yer alacak. Bu işlemcinin modeli numarası MTK6797 Helio X20. Daha önce farklı modellere geleceğine dair bilgiler aktarmıştık. 21 MP kameranın yanı sıra modelde hoparlörler ön tarafa yerleştirilmiş ve 4 adet hoparlör olduğu bilgisi paylaşıldı.

Aslında bu telefon yani Predator 6, Acer’in yeni bir model serisini başlattığının ilk işaretiydi. Firma, mobil oyunculuğa yönelecek Predator serisini bu şekilde başlattı. Önümüzdeki günlerde Predator serisine yenü üyeler eklenmesini bekliyoruz.

Xperia Z5 Compact duyuruldu! – IFA 2015