The Nun, The Conjuring evreninin en iyisi oldu

Ekran Resmi 2018 09 11 10.13.51

The Conjuring serisinde işlenen konulardan esinlenerek çekilen The Nun, mevcut evrenin en iyi çıkışına imza attı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

2013 yılında vizyona giren The Conjuring işlediği konu ve atmosferi ile son zamanların en başarılı korku filmlerinden biri olarak lanse edilmişti. Nitekim bu başarı, gişeye de yansıdı. Filmin dünya çapında önemli bir gelir elde etmesi ikinci filmin yolunu da açtı. Yapımcılar The Conjuring’i salt bir seri haline getirmek yerine, yeni bir film evreni yaratmayı tercih etti. İlk filmin merak uyandıran karakterlerinden biri olan Annabelle için 2014 yılında özel bir film vizyona girdi. Böylelikle The Conjuring evreni için ilk adım da atılmış oldu.

Annabelle’in ardından 2016 yılında The Conjuring 2 vizyona girmişti. Devam filmi, The Conjuring ve Annabelle’de olduğu gibi yine ilgiyle karşılandı. Yapımcılar The Conjuring 2’nin ardından yeni bir yan hikaye için tekrardan kolları sıvamış ve The Nun’u duyurmuşlardı. Geçtiğimiz gün vizyona giren The Nun, beklentilerin de ötesinde bir açılışa imza attı.

Ülkemizde Dehşetin Yüzü ismiyle vizyona giren The Nun, ABD’de açılış haftasında 5.2 milyon seyirciyi sinema salonlarına çekti ve 53.5 milyon dolarlık hasılata imza attı. Ayrıca fim ilk hafta sonunda dünya genelinde de 131 milyon dolara ulaşmayı başardı. Bu arada dip not olarak belirtelim. Dehşetin Yüzü ülkemizde 21 Eylül’de vizyona girecek.

Sosyal medyada kartlar yeniden dağıtılıyor