Sosyal medyada kartlar yeniden dağıtılıyor

sosyal medya 1

#İŞBİRLİĞİ

Sosyal medyada kartlar yeniden dağıtılıyor. Facebook ile başlayan bir devir, yine Facebook’un çöküşü ile yeni bir çağın kapılarını aralıyor. Sosyal medya yeni yüzüyle kullanıcılarına kucak açmaya hazırlanıyor.

Günümüz koşullarında insanların temel ihtiyaçları yeniden şekilleniyor diyebiliriz. Artık internet, sosyal medya gibi sanal gereksinimler pek çok birey için hayatın vazgeçilmez dinamiklerinden biri haline gelmiş durumda.

Akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla birlikte, insanların internete olan düşkünlüğü, sosyal medya ağlarına olan bağlılığı daha da arttı. Genel olarak kullanıcılar sosyal medya ağlarına bilgisayarlar yerine, akıllı telefonları üzerinden bağlanmaya başladılar.

Akıllı telefonlar için ÖTV indirimi gelecek mi?

Elbette bu durum bazı yenilikleri de beraberinde getirdi. Kısa zamanda popülerleşen sosyal medya uygulamaları, tarayıcı odaklı görünümden, akıllı telefon uygulaması odaklı görünüme geçtiler. Günümüzden bir 10 sene öncesinde tarayıcı üzerinden hit olan Facebook, yerini akıllı telefon uygulaması olarak yaygınlaşan Instagram’a bıraktı.